Zobrazuji všech 11 výsledků

DELHEIM – PINOTAGE 2017

484  vč. DPH
Hluboká rubínově červená barva. Vůně černé třešně, švestky a červených bobulí, doprovázená tmavou čokoládou a květinovými tóny.

DELHEIM – SAUVIGNON BLANC 2021

259  vč. DPH
Delheim Sauvignon Blanc je veganské a vegetariánské víno. Má vůni tropického ovoce, citrusů a angreštu, na patře jsou zelené fíky a vápno.

DELHEIM – GRAND RESERVE CABERNET SAUVIGNON – MERLOT 2015

836  vč. DPH
Toto víno má tmavě červenou rubínovou barvu s mladistvým nádechem. Klasické ve svém vlastním stylu s vůní lanýžů, mátou a elitujících nuancí vůní červeného bobulového ovoce.

DELHEIM – SHIRAZ CABERNET SAUVIGNON 2019

259  vč. DPH
Atraktivní, univerzální a harmonický. Spousta tmavého bobulové ovoce a jemný dotek dřeva. Celotělová směs, která kombinuje kvalitu s přirozeností.

Velikonoční balíček Delheim

750  vč. DPH
Připravili jsme pro vás stejně pestrobarevný balíček jako jsou právě velikonoční vajíčka. 1. Delheim - CHENIN BLANC 2020 2. Delheim - PINOTAGE ROSE 2020 3. Delheim - CABERNET - SHIRAZ 2017

DELHEIM – ESTATE „EDELSPATZ“ NOBLE BOTRYTIS RIESLING 2015

715  vč. DPH
Atraktivní světlé zlaté odstíny. Hrozny pocházejí z jediné 29leté vinice na severovýchodním svahu hory Simonsberg.

DELHEIM – CHENIN BLANC WILD FERMENT 2018

484  vč. DPH
Úžasná složitost díky přirozenému kvašení. To je přesně to, co odlišuje tento Delheim Wild Ferment Chenin Blanc  a dělá ho to tak zvláštním. Dva bloky, konkrétně Ou Jong Steen a Bobbejaan na různých půdách a v nadmořských výškách. Ou Jong Steen byl sklizen v časných ranních hodinách ve dnech 27. a 28. ledna 2016, poté byl Bobbejaan sklizen o jedenáct dní později.

DELHEIM – PINOTAGE ROSE 2021

259  vč. DPH
Rok 2019 byl jedním z nejchladnějších období sklizně, což mělo za následek ideální podmínky pro rosé hrozny.  Hrozny jsou sklízeny ručně a přísně vybírány. Neuvěřitelně hustá, voňavá kytice, koš s červeným ovocem plných malin a třešní. Svěží a šťavnatá!

DELHEIM – CHENIN BLANC 2021

259  vč. DPH
Hrozny  jsou ručně chystány brzy ráno, aby se využilo chladných teplot a zachovala se čerstvá tropická chuť. Po následné maceraci za studena je víno fermentováno v ocelových nádržích a expandováno po dobu 3 měsíců „sur lie“. Výsledkem je fantastická alternativa k Sauvignon Blanc, která s nádechem smetany nabízí skvělé kombinace mnoha jídel.